Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
İSTANBUL İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    İL MÜDÜRÜ-SUAT PARILDAR
    İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
    • GIDA VE YEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • TARIMSAL ALTYAPI VE ARAZİ DEĞERLENDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • KIRSAL KALKINMA VE ÖRGÜTLENME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • KOORDİNASYON VE TARIMSAL VERİLER SUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • ÇAYIR, MERA VE YEM BİTKİLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
    BİRİMLERİMİZ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
  • E-HİZMETLER
    TARIMSAL METEOROLOJİ
    DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ ONLİNE ÖDEME
  • PROJELER
  • YAYINLAR
    TARIM ORMAN BÜLTENİ
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation Linksİstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

ÇİFTLİKTEN ÇATALA KALINTISIZ, GÜVENİLİR ÜRÜNLERLE SAĞLIKLI BİR YAŞAM

8.03.2019 / Gösterim Saysı : 37 / Arşiv
İl Müdürlüğümüz tarafından Sarıyer ve İl Müdürlüğümüzde “Sebze Hastalıkları, Zararlıları ve Mücadelesi (özellikle yaprağı yenen yeşil sebzeler), Pestisit Kalıntısının Önemi, İlaçlamadan Sonra Bekleme Süresinin Önemi” konularında eğitim verildi. 
Sarıyer Gümüşdere köyünde gerçekleşen eğitim üreticilere, İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda verilen eğitim ise 39 ilçe müdürlüğü teknik personeline verildi. 
Eğitimler Ankara Zirai Mücadele Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü uzman personeli Dr. Pervin Erdoğan, Dr. Pelin Aksu, Dr. Sirel Canpolat tarafından verildi.
Sebze Hastalıkları, Zararlıları ve Mücadelesi (özellikle yaprağı yenen yeşil sebzeler), Pestisit Kalıntısının ve İlaçlamadan Sonra Bekleme Süresinin Önemi konularında gerek çiftçilerimizin gerekse sahada görevli teknik personelimizin bilinçli hareket etmesi için verilen eğitime İl Müdürümüz Ahmet Yavuz Karaca, İl Müdür Yardımcımız B. Alper Kocatürk ve Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürümüz Ahmet Ülker katıldı.
İl Müdürümüz Ahmet Yavuz Karaca, “Üreticiden tüketiciye kadar geçen süreçte özellikle kullanılan kimyasallar, dozları ve bekleme sürelerine dikkat edilerek üretim yapılması, gerek çiftçilerimiz gerekse teknik personelin üzerine düşeni yerine getirmelerinin vicdani bir sorumluluk olduğunu belirtti. Ayrıca hasat öncesi ve sonrası pestisit denetimleri ile kalıntısız, güvenilir ürünün çiftlikten çatala ulaşmasını” vurguladı. 






Fotoğraf Galerisi (12)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
İstanbul'a Kurbanlık Girişleri Başladı: Deneti ...
...
İstanbul'da Dünya Arı Günü Coşkuyla Kutlandı
...
Nişantaşı Üniversitesi’Nde Arı Ve Arıcılık San ...
...
Milli Savunma Bakanlığı Personeline "Kontrol G ...
...
Iv. Tarım Ve Orman Şûrası’Nın Sonuç Bildirgesi ...
...
Şişli Organik Tarım Pazarında Denetim Gerçekl ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Bağdat Caddesi No: 307-309 Erenköy-Kadıköy/İSTANBUL

  • Telefon : 0 216 468 21 00

  • Faks : 0 216 355 37 15

  • E-Posta : istanbul@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI