Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
İSTANBUL İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    İL MÜDÜRÜ-SUAT PARILDAR
    İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
    • GIDA VE YEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • TARIMSAL ALTYAPI VE ARAZİ DEĞERLENDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • KIRSAL KALKINMA VE ÖRGÜTLENME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • KOORDİNASYON VE TARIMSAL VERİLER SUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • ÇAYIR, MERA VE YEM BİTKİLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
    BİRİMLERİMİZ
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
  • E-HİZMETLER
    TARIMSAL METEOROLOJİ
    DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ ONLİNE ÖDEME
  • PROJELER
  • YAYINLAR
    TARIM ORMAN BÜLTENİ
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation Linksİstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

KARTAL’DA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI RESMİ/ÖZEL OKUL VE KURUMLARI BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN YEMEKHANE VE KANTİN ÇALIŞANLARINA EĞİTİM VERİLDİ

6.11.2023 / Gösterim Saysı : 74 / Arşiv

​Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği’nin Eğitim konulu 15’ inci maddesine istinaden Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ ne bağlı resmi/özel okul ve kurumları bünyesinde faaliyet gösteren yemekhane, kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi gıda işletmelerinde çalışan personellere, 02.11.2023 Perşembe günü Kartal Cevizli Ortaokulu konferans salonunda “Gıda İşletmelerinin Özel Hijyen Şartları, Gıda Güvenilirliği ve İnsan Sağlığının Korunması” konulu eğitim düzenlend

Kartal İlçe Müdürlüğü personellerinden Ziraat Mühendisi Derya Kayıkçı ve Ziraat Yüksek Mühendisi Ahmet Coşkun ile Kartal İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli Uzm. Dr. Özgü Kesmezacar tarafından verilen eğitimde; Gıda Mevzuatı, Güvenilir Gıda, Gıda Hijyeni, Gıdalarda Bulunması Muhtemel Tehlikeler, Gıda Kaynaklı Enfeksiyon ve Zehirlenmeler, Özel Hijyen Kuralları, Okul Gıdası Logosu Uygulaması vb. konularda bilgiler verildi.


Fotoğraf Galerisi (2)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
​Silivri'de Sebze Fidesi Temin Töreni Gerçekle ...
...
2025 Yılı Kurban Hizmetleri Değerlendirme Topl ...
...
Belgrad Ormanı'nda “Orman Benim ” Kampanyası K ...
...
Yeşeren Umudumuz, Emeğimiz: Okuldaki Çiftlik…
...
İstanbul'da Tarıma Güçlü Destek: Take Ve Mera ...
...
İstanbul İli Hayvan Sağlık Zabıtası Komisyonu ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Bağdat Caddesi No: 307-309 Erenköy-Kadıköy/İSTANBUL

  • Telefon : 0 216 468 21 00

  • Faks : 0 216 355 37 15

  • E-Posta : istanbul@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI